Sunday, 31 May 2015

Mengubati ekzema tanpa steroid


Ekzema adalah satu penyakit kulit yang semakin mendapat perhatian sejak kebelakangan ini. Ramai ibubapa sering mencari solusi bagi anak-anak mereka yang menghadapi penyakit kulit ini. Selain daripada kanak-kanak, orang dewasa juga ramai yang menghidapi penyakit ini.

Sebab-sebab utama ekzema terjadi adalah sukar untuk dikenalpasti tetapi ianya mungkin terjadi daripada:
- pemakanan & diet
- gaya hidup 
- alahan daripada produk tertentu 

Apabila seseorang itu mempunyai ekzema, kulit akan selalunya menjadi sangat kering dan ini akan menyebabkan kulit menjadi terlampau tegang dan gatal. Ini mungkin akan menyebabkan seseorang itu mula menggaru dan apabila ini berterusan, kulit mungkin akan terluka. 


Biasanya apabila ini berlaku, Doktor Pakar kulit akan memberi ubat yang mengandungi steroid.  


Kulit yang kering hendaklah dilembabkan dengan menggunakan moisterizer tanpa pewangi.


Hidrogen & lutein dapat membantu menyelesaikan masalah penyakit ekzema. Izumio mempunyai hidrogen aktif yang sangat tinggi dan satu antioksidan yang berkesan. Hidrogen dapat membuang semua radikal bebas dalam tubuh badan kita dan dapat mengelakkan daripada kulit kita menjadi kering. lutein pula dapat memberikan segala nutrisi yang diperlukan bagi membaiki kulit kita. 

1. Wanita ini mempunyai ekzema pada tapak tangan. Setelah mengambil air hidrogen & supplement yang mengandungi lutein, tangannya sudah hampir sembuh.

2. Kanak-kanak ini mempunyai ekzema sejak dari bayi dan telah mengambil kream steroid selama hampir 8 tahun. Setelah mengambil air hidrogen & supplement yang mengandungi lutein selama hampir 2 bulan, ekzemanya sudah tiada lagi. Dia juga sudah tidak alah kepada kucing lagi setelah bertahun mempunyai alahan terhadap Kucing.


3. Wanita ini mempunyai ekzema di jarinya. Dia juga mengamalkan kream steroid setiap kali jarinya terkena ekzema. Setelah mengamalkan air izumio & mengambil supplement yang mengandungi lutein selama 2 bulan, jarinya semakin sembuh. 

4. Wanita ini juga mempunyai ekzema di tapak tangan akibat Dari produk yang digunakan untuk mencuci. Tangannya sangat teruk yang mengakibatkan dia sering malu untuk bersalam dengan sesiapa. Ini juga membuatkan dia sering murung. Selepas 2 bulan mengamalkan air hidrgoen dan mengambil supplement yang mengandungi lutein, tangannya sudah sembuh.
Sekiranya anda ingin mencuba produk kami,sila hubungi kami di izumiolife(@)gmail.com atau hubungi kami di +6 016 2890041.

Harga pakej setahun serendah RM444 sebulan. 
No comments:

Post a Comment