Sunday, 21 February 2016

Kelebihan IZUMIO dari Naturally Plus

Kita sering dengar akan kepentingan air di dalam badan kita. Untuk kekal sihat, memang kita selalu digalakkan meminum air dengan banyak. Adalah disarankan untuk kita meminum sekurang-kurangnya 8 gelas air sehari atau 2 liter sehari untuk kekal sihat. Dengan meminum banyak air, kita dapat mengurangkan risiko badan kita untuk mendapat penyakit. Jadi, minum lah sebanyak yang boleh ataupun sekurang-kurangnya 8 gelas sehari.

Apakah kepentingan air di dalam badan kita? Berikut adalah sebagaian daripada kepentingan air:

  1. Mengelakkan keletihan
  2. Melarutkan hasil sampingan metabolisme untuk dibawa ke buah pinggang
  3. Menjadi pelincir kepada pergerakkan sendi
  4. Mengawal suhu badan
  5. Merangsang sistem pertahanan badan
  6. Mencegah bahan toksik
Oleh itu, kita hendaklah pastikan bahawa air yang kita minum adalah air yang berkualiti tinggi. Air manakah yang paling berkualiti tinggi???


Kelebihan IZUMIO dari Naturally Plus
Hidrogen merupakan satu elemen yang penting dan mempunyai potensi untuk mengubati pelbagai penyakit. Air IZUMIO dari Naturally Plus ini merupakan sejenis minuman yang dikilangkan dengan mempunyai hidrogen yang tertinggi dalam air mineral. 

Ia boleh diminum pada bila-bila masa dan oleh sesiapa sekalipun termasuk kanak-kanak dan ibu mengandung.

IZUMIO dari Naturally Plus dijual di dalam kotak. Setiap kotak berharga RM435 dan mengandungi 30 paket 200ml IZUMIO. Anda hanya perlu minum 1 paket 1 hari untuk mengekalkan kesihatan yang baik. 

IZUMIO dari Naturally Plus ini tidak seperti air biasa dan lain sama sekali daripada air beralkali. IZUMIO mempunyai pH7 iaitu ianya adalah neutral. Dengan nilai pH yang neutral, kebaikkannya mudah diresap oleh badan kita. Teknologi yang digunakan untuk menghasilkan IZUMIO adalah antara teknologi yang paling hebat pada masa kini dan tiada tandingannya. Oleh itu, jangan lah mudah terpedaya dengan air lain yang menyerupai IZUMIO. Ramai di luar sana agak ragu-ragu tentang keberkesannan IZUMIO tetapi, produk ini telah mendapat banyak pengiktirafan dari pelbagai badan di luar sana.

Diantara kelebihan air hidrogen dari adalah:
1. Menyahtoksik seluruh badan
2. Menghaluskan kulit serta awet muda
3. Membantu mengurangkan ulser dan luka
4. Menurunkan kolesterol
5. Merawat pelbagai penyakit seperti gastrik, gout, asma dan lain-lain
6. Sepaket IZUMIO 200ml sama seperti meminum hampir 6x lebih dari air biasa
7. Mengurangkan demam
8. Menpercepatkan proses penyembuhan
9. Membantu melancarkan darah
10. Menurunkan berat badan

Bagaimana untuk membeli IZUMIO dari Naturally Plus?
Bagi yang berminat untuk membeli, sila klik disini

Kami menawarkan 0% interest dari 6 kad kredit diatas. Bayaran ansuran serendah RM444 sebulan selama 12 bulan boleh diatur.No comments:

Post a Comment